Molimo, pričekajte
VIJESTI
15.12.2009.
KONAČNO - METALLICA U HRVATSKOJ!!!!

Hetfeld, Urlich, Hammet i Trujillo fantastična su četvorka koja će u svibnju slijedeće godine zapaliti zagrebački Hipodrom. Metallica će nas počastiti svojim dolaskom 16.5.2010., a ljubitelje ovih veterana metala, kao prave domaćine, pozivamo da dođu u najvećem mogućem broju.


U sklopu turneje 'World Magnetic tour 2010' na kojoj promoviraju album 'Death Magnetic', Metallica će u Zagrebu zasvirati i svoje najveće hitove, te su obećali minimalno 2 sata vrhunske svirke. Naravno, dečki iz L.A.-a će sa sobom dovesti i dvije predgrupe koje su za sada iznenađenje ali nas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Cijena za ovaj koncert prava je 'sitnica' ako se samo podsjetimo prvih taktova legendarne 'Fade To Black' ili fantastične 'Unforgiven' i činjenice da se ovaj koncert čeka skoro tri desetljeća. Hipodrom će se za ovaj spektakl pretvoriti u koncertnu dvoranu kako bi ispunio sve zahtjeve najvećeg metal benda na svijetu.

Ulaznice u prodaju kreću u petak, 18.12. na svim prodajnim mjestima sistema Ticketpro, dok FAN CLUB  prodaja kreće dva dana ranije, u srijedu 16.12. putem interneta na www.metclub.com. Naravno, svaki fan može postati članom MET CLUBA registrirajući se na istu web stranicu.

U prodaju je pušteno samo 20.000 ulaznica i zato svoju ulaznicu nabavite na vrijeme.

Cijene su podjeljenje u slijedeće kategorije:

  • FAN PIT : 360 kuna
  • STAJANJE: 300 kuna
  • TRIBINE: 450 kuna

Ukoliko se ulaznica kupi u Lupa promotion uredu u Drniškoj 22, ostvaruje se božićni popust od 10%.

METALLICA...... and nothing else matters

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00