Molimo, pričekajte
VIJESTI
21.12.2009.
Iz radionice najvećih glazbenih majstora Hrvatske stiže nam najnovije božićno izdanje koje morate imati!

Garanciju za kvalitetu daju neprikosnoveni „Zagrebački solisti“, ponajbolji djevojački zbor u Hrvatskoj „Zvjezdice“, te vokalni velemajstor Jacqoues Houdek.


I sve to pod dirigentskom palicom neumornog glazbenog vizionara maestra Zdravka Šljivca, idejnog začetnika zbora Zvjezdice.

Jacques je zajedno s njima i Zagrebačkim solistima otpjevao cijeli niz prekrasnih i svjetski poznatih božićnih pjesama, čiju kvalitetu izvedbe potvrđuju hvalospjevi svih glazbenih stručnjaka koji su do sada poslušali ovaj jedinstveni božićni uradak.

Upravo iz tog razloga, Croatia Records je odlučila i vama darovati ovu blagdansku poslasticu - album s 15, već tradicionlanih, božićnih klasika poput „O, holy night“, „We wish you a merry Christmas“, „Jingle bells“ i mnogih drugih, kako bi vam njime upotpunila topao blagdanski ugođaj.

Za izbor pjesama zaslužan je Zdravko Šljivac s kojim Jacques surađuje već dugi niz godina, od najranijih dana kada je tek zakoračio u glazbene vode sve do danas, kada iza sebe ima nadasve uspješnu karijeru na kojoj velikim dijelom zahvaljuje i ovom glazbenom ekspertu. Dokaz njihove konstruktivne i uspješne suradnje je i ovaj album koji će vas zasigurno razveseliti u ovom blagdanskom razdoblju!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00