Molimo, pričekajte
VIJESTI
21.12.2009.
Parni valjak - Ultimate collection

Neizbrisiv je trag koji je Parni valjak ostavio na hrvatsku rock scenu. To su dokazali i sinoćnjim koncertom u prepunoj zagrebačkoj Areni, u kojoj je oduševljena publika dočekala svoje idole na početku njihove povratničke turneje.


Grupa Parni valjak kontinuirano je bila u samom vrhu hrvatske glazbe punih trideset godina, od 1975. do 2005. godine,a na radost velikog broja njihovih obožavatelja ponovo su se okupili na turneji Karlovačko live.

Od prve postave do danas u grupi su legenda hrvatske glazbe Husein Hasanefendić Hus, kao autor pjesama i gitarist, te Aki Rahimovski, jedan od najboljih interpreta i najljepših glasova ovog podneblja.

Pjesme Uhvati ritam, Moja je pjesma lagana, Sve još miriše na nju , Lutka za bal, Pusti nek' traje, Ugasi me, Jesen u meni obilježile su mladost brojnih generacija te postavile visoke glazbene kriterije brojnim novijim bendovima.

Ovo su samo neke od pjesama koje možete naći na najnovijem izdanju Croatia Records  The Ultimate Collection – Parni valjak.

34 najveća hita Parnog valjka sada možete imati na jednom mjestu, u glazbenoj zbirci pod nazivom The Ultimate Collection, uključujući i njihov posljednji veliki hit Nakon svih godina, po prvi puta objavljen na nosaču zvuka a koji je zasigurno obilježio 2009. godinu.

Požurite po svoj primjerak u dućane Croatia Records i obogatite svoju fonoteku s najvećim hitovima jedne od najuspješnijih rock grupa na ovim prostorima.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00