Molimo, pričekajte
VIJESTI
09.04.2010.
LANA SNIMILA VIDEO SPOT ZA PJESMU "KOPIJA"

Lana je ovih dana snimila video spot za novi pjesmu koji nosi ime ''Kopija'', a ujedno je i najavni singl četvrtog kompilacijskog albuma!


Snimanje se odvijalo u prostorijama Vinogradske bolnice u trajanju od šesnaest sati. Na setu je sudjelovalo preko dvadeset ljudi, što snimateljske ekipe, statista, ali i dežurnog osoblja koji su se pobrinuli da sve prođe u najboljem redu!

Scenarij, ali i samu ideju za video spot osmislila je Lana, dok je sve vođeno pod provjerenom redateljskom palicom Vanje Vascarca iza kojeg stoji uspješna suradnja sa lijepom pjevačicom!

Radnja samog spota ima futurističke elemente, a naglasak je stavljen na high-tech opremu, ali i stilizirano laboratorijsko okruženje.

Lana se u spotu javlja u ulozi prototipa žene, po kojoj se rade kopije, tj. lutke u prirodnoj veličini. U osmišljavanju kretnji sudjelovao je glumac Edvin Liverić, a spot kronološki prati razvoj nastajanja Laninih ''Kopija'' od kirurške sale, laboratorija, do tvornice gdje se te iste lutke pakiraju u kutije.

Glazbu i tekst za ''Kopiju'' potpisuje provjerena autorica i dugogodišnja suradnica mlade pjevačice,  Milana Vlaović, dok su za aranžman zaslužni Dash i Tomislav Babić.

Premijera spota očekuje se kroz nekoliko dana, a do tada uživajte u singlu ''Kopija''!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00