Molimo, pričekajte
VIJESTI
03.05.2010.
METALLICA - ZADNJIH 2500 ULAZNICA U PRODAJI!

Za nešto manje od dva tjedna jedan od najglasnijih heavy metal bendova današnjice " Metallica" stiže u Hrvatsku povodom velike "World Magnetic" turneje. Veliki open air koncert održat će se na zagrebačkom Hipodromu, a zbog velikog interesa fanova i ljubitelja žestokog zvuka koncert će umjesto početno predviđenih 20.000 moći vidjeti čak 30.000 ljubitelja metala, što će ovaj koncert učiniti najprodavanijim heavy metal koncertom u Hrvatskoj ikad.


Bend je imao istančan ukus što se tiče prehrane i uživat će u hrvatskim specijalitetima, a za vrijeme boravka u Zagrebu vozit će se luksuznim mercedesima. U prodaji je ostalo zadnjih nešto manje od 2500 ulaznica, zato svim obožavateljima Metallice preporučujemo da požure po svoju ulaznicu!

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Ticketpro, a u prodaji je ostalo još samo stajanje po cijeni od 300 kn. Blagajna će, u slučaju da koja ulaznica ostane u prodaji, raditi na Hipodromu u subotu i nedjelju, 15 . i 16.05.2010.godine, od 9 do 20 h, a biti će smještena na ulazu u Hipodrom iz smjera Bundeka.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00