Molimo, pričekajte
VIJESTI
27.08.2010.
"DAO BI SE KLADIT" DANAS U GLAZBENOM SHOWU DALIBORA PETKA

„Dao bi se kladit“, drugi singl Oliverova nova studijska albuma „Samo da je tu“ premijerno poslušajte danas, u 18 sati, u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Arne Politeo, dok je aranžman napravio Oliverov dugogodišnji suradnik Ante Gelo. O nastajanju i svom viđenju pjesme govorit će sam 'morski vuk', a doznat ćete i detalje nastanka odličnog videa za tu pjesmu u režiji Radislava Jovanova Gonza. U videospotu su iskorišteni dijelovi dokumentarca snimljenog u povodu velikog koncerta u Royal Albert Hallu u travnju ove godine.


„Ja san na ovoj ploči uspija sebe ponovo pronać u nekom novom svitlu. Ima tu nekih lipih detalja, napravili smo na par mista nešto šta možda netko neće čut. Recimo, ja i Matija Dedić u pismi “Dao bi se kladit” na dva klavira vodimo jedan spontani glazbeni razgovor bez riči“, kazao je Oliver novinarki Antoneli Marušić u intervjuu Slobodnoj Dalmaciji.

„...radijskim bi eterom mogle zavladati (ako već nisu) i "Jubavi mala", te "Dao bih se kladit", koja ima najbolji refren na cijeloj ploči“. (Zoran Tučkar/Muzika.hr)

Sladokusci domaće glazbe kao i obično očekuje dobra zabava 'Kod Petka'. Zato, ne propustite biti na frekvencijama Narodnog radija – u 18 sati!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00