Molimo, pričekajte
VIJESTI
18.11.2010.
OLIVERU PLATINASTA PLOČA ZA "SAMO DA JE TU"

Novim studijskim albumom "Samo da je tu", kao i dosadašnjim singlovima s tog albuma "Jubavi mala" i "Dao bi se kladit", Oliver je po tko zna koji put osvojio publiku i vrhove radijskih top lista, a novo prizanje za dugogodišnji predan i iznimno uspješan rad stiglo je u dosegnutoj 'platinastoj nakladi'.


Platinastu ploču Oliveru je u Morris studiju u Zagrebu, u društvu bliskih suradnika, dodijelio direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat.

"Platinsta ploča veliko je priznanje s obzirom na razno razne načine da se pjesma pa i cijeli album skine. Ovo je dokaz da ima još ljudi koji, ne samo što slušaju glazbu, već i cijene original. Ja sam jedan od takvih, kad kupujem bilo čiji CD, uvijek kupujem original", kazao je Oliver kojemu je ova godina ispunjena brojnim značajnim momentima. Tako se na novom studijskom albumu Oliver prvi put pojavljuje kao autor glazbe za dvije pjesme, "Za onu viru" i "Moja ljubav i moj križ". Album "Samo da je tu" objavljen je i u kolekcionarskom vinil izdanju, a prije nepunih mjesec dana Oliver je pjesme s novog albuma predstavio i publici u punoj Areni Zagreb i splitskoj Spaladium Areni. Olivera smo pitali i kakvi su mu daljnji planovi.

"U tijeku su dogovori za još jedan nastup u jednoj svjetskoj metropoli, zasad neću otkrivati o kojoj je riječ jer još nije dogovoren fiksni termin. Normalno, zimi radim koncerte, kao i obično, odnosno sve do ljeta kada sam na moru na odmoru. Još vjerujem u glazbu koja život znači", zaključio je Oliver kojemu su se na druženju u Morris studiju pridružili i neki od najbližih suradnika na albumu "Samo da je tu" - producent Ante Gelo, šef Morris studija Miro Vidović te ton majstor Filip Vidović.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00