Molimo, pričekajte
VIJESTI
04.02.2011.
JACQUES HOUDEK - "EUROSONG JE MOJ SAN!"

Božansku iskru u Jacquesovu nevjerojatnom glasu posljednjih nekoliko mjeseci prepoznaje i inozemna publika. Naime, nakon što je koncertom u New Yorku obilježio deset uspješnih godina svoje profesionalne karijere, Jacques je u siječnju nastupio u Velikom finalu najmasovnijeg pjevačkog natjecanja u Ujedinjenom Kraljevstvu - OPEN MIC - te zauzeo izvrsno 4. mjesto u konkurenciji od čak 16.000 kandidata iz cijeloga svijeta (!).


Vrstan i moćan interpretator gotovo apsolutna sluha na taj je način dokazao da istinska kvaliteta uvijek može biti prepoznata i cijenjena i van naših granica. No, još uvijek neostvareni san uspješnog pjevača, koji pjeva na pet svjetskih jezika, odlazak je na Eurosong gdje bi mu čast bila predstavljati našu domovinu. O ovogodišnjem natjecanju Jacques u svom simpatičnom stilu izjavljuje: “Oduvijek sanjam da pjevam na Eurosongu i mislim da je iznimna čast predstavljati svoju zemlju na tako velikom natjecanju. Još k tome i fenomenalno izgledam, imam najbolje noge i najviše iskustva - pa tko me ne bi izabrao? Mislim da bi na Eurosongu uistinu bio jako primijećen!”

Jacques se već sada, kao 29-godišnjak, može pohvaliti s deset izdanja, pet Porina (među kojima je i onaj za najbolju mušku vokalnu izvedbu), platinastim i dijamantnim priznanjem i više od 1.000 održanih koncerata. Sveprisutan na hrvatskom ali i inozemnom tržištu, uz česte probe za ovogodišnju Doru, trenutno priprema i svoj prvi singl s novog albuma.

Ove će se subote Jacques svekolikoj hrvatskoj javnosti i svojim mnogobrojnim vjernim obožavateljima predstaviti izvedbom megahita Richarda Marxa 'Right here waiting'. Bit će to najljepši mogući glazbeni uvod u mjesec ljubavi, stoga uživajte uz Jacquesove jedinstvene izvedbe. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00