Molimo, pričekajte
VIJESTI
16.02.2011.
OLIVERU I LEI DEKLEVI NAGRADA "UMJETNICI UMJETNICIMA"

Oliver Dragojević proglašen je pjevačem godine, a Lei Deklevi uručena je nagrada za hit godine, odnosno pjesmu "Dogodila se ljubav..." u sklopu ovogodišnje dodjele glazbenih nagrada "Umjetnici umjetnicima" emisije Turki Party na HR2.


Lea Dekleva održala je u studiju Hrvatskog radija 10. veljače svoj prvi radijski koncert te joj je tom prigodom autor i voditelj glazbene emisije Turki Party, Zlatko Turkalj Turki, dodijelio nagradu za hit godine "Dogodila se ljubav..". Lea je kući ponijela prekrasnu sliku "Ritam tjedna", mlade akademske umjetnice Rinelle Ivanković.

Nekoliko dana kasnije u studiju Hrvatskog radija uživo je nastupio i Oliver. Bio je to Oliverov i Turkijev poklon svim vjernim i zaljubljenim slušateljima Hrvatskog radija na Dan zaljubljenih. Oliver je proglašen pjevačem godine jer singlovi s njegovog aktualnog studijskog albuma "Samo da je tu" osvajaju srca ne samo vjernih već i novih obožavatelja. Kao nagradu je Oliver u Split ponio "Škoj", sliku umjetnika Nenada Marasovića. Oliverov aktualni singl "Prije sna" govori o ljubavi muškarca i žene u zrelijoj dobi, a za video realizaciju priče zaslužan je redatelj Radisav Jovanov Gonzo.

Ovogodišnja dodjela glazbenih nagrada u znaku je umjetnosti i ima naziv "Umjetnici umjetnicima", a cilj joj je naglasiti vrijednost domaće glazbene scene kako bi joj kroz bolju valorizaciju bila osigurana i bolja budućnost. Posebno za nagrađene glazbenike slike su izradili umjetnici zadruge Likum kojoj je na čelu direktorica Tea Bilić.         

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00