Molimo, pričekajte
VIJESTI
01.03.2011.
JACQUES HOUDEK U FINALU OVOGODIŠNJE DORE

'Svjetska kategorija', 'nepristojno najbolji', 'izvan svake konkurencije' - samo su neki od komplimenata koje je struka izrekla tijekom ovogodišnje Dore najboljem interpretatoru među ovogodišnjim natjecateljima JACQUESU HOUDEKU.


Miljenik struke dokazao se i kao miljenik publike izborivši finale svojim veličanstvenim izvedbama hitova 'You raise me up' i 'Dvije duše'  i to s oko 9.000 glasova vjerne publike koja s nestrpljenjem očekuje subotu, 5. ožujka, kada će se konačno znati hoće li nas naš vrhunski vokal predstavljati na Eurosongu u Düsseldorfu.

Nakon šest eliminacijskih emisija Jacques će u finalu, zajedno s Dariom Kinzel, hrvatskoj javnosti predstaviti tri nove skladbe etabliranih hrvatskih autora - Borisa Đurđevića, Ante Pecotića i Lee Dekleve. Nakon što finalisti izvedu sve tri pjesme, stručni žiri i publika će u prvom krugu finala izabrati koja od triju izvedenih pjesama najbolje odgovara svakom od izvođača. Nakon prvog odabira Jacques i Daria će odabranu pjesmu još jednom izvesti u superfinalu, a nakon toga će se odlučivati o hrvatskom predstavniku na Eurosongu.

Svi predstavnici struke koji su komentirali ovogodišnju Doru dali su svoju bezrezervnu podršku Jacquesu, a mi mu želimo da i ovaj tjedan njegova publika stane uz njega te ostvari mu želju za odlazak na Eurosong. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00