Molimo, pričekajte
VIJESTI
13.04.2011.
OLIVER DRAGOJEVIĆ I GARCIA "JUBAV MOJA"

 Kada je 1994. godine na Melodijama Hrvatskog Jadrana Oliver Dragojević izveo pjesmu "Jubav moja" stručni je ocjenjivački sud pjesmi i njenom autoru, Zoranu Mišolonginu dodijelio nagrade za najbolju pjesmu, najbolji tekst i najbolji aranžman. S obzirom da je pjesma postala veliki radijski hit i da i danas živi u raznim klapskim obradama, ne čudi da je 16 godina nakon njenog premijernog izvođenja, autor glazbe i teksta, Zoran Mišolongin odlučio snimiti novu verziju ove prekrasne ljubavne balade.


Riječ je o duetu Mišolonginova benda "Garcia" s Oliverom Dragojevićem u aranžmanu koji potpisuje još jedan član benda - Tomislav Modrić. "Garcia" je osnovan 2000. godine, a dvije godine kasnije ovaj četveročlani zagrebački bend izdaje svoj prvi, istoimeni album za Croatia Records.

Pjesmu "Jubav moja" publici će prvi predstaviti Zlatko Turkalj - Turki u svojoj emisiji u četvrtak na drugom programu Hrvatskog radija, dok premijeru spota pogledajte u emisiji Ritam tjedna, u petak, 15. travnja od 17:35 sati na HTV 2.

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00