Molimo, pričekajte
VIJESTI
10.05.2011.
PREMIJERA SPOTA "KAD MI DOĐEŠ TI" JASNE ZLOKIĆ I OLIVERA

Premijeru spota Kad mi dođeš ti u izvedbi Jasne Zlokić i Olivera možete pogledati večeras u 19 sati u programu CMC televizije. Izmjenom romantičnih kadrova mora, kuće na osami te Jasne i Olivera u ulozi razdvojenih ljubavnika, redatelj spota Vanja Vascarac uspio je dočarati senzualnost pjesme koja je s ženskim vokalom dobila jednu posve novu notu.


Prekrasna Oliverova pjesma iz 2000.g  nalazi se na jednom od Oliverovih najboljih albuma Dvi, tri riči, a Jasna ju je odabrala za svoj album Dueti objavljen prošle godine. Na njemu se osim ove pjesme nalaze i mnogi drugi hitovi poput Ima neka tajna veza, Nemirno more, Ako me nosiš na duši, Djevojka iz moga kraja i druge uz jedinu Jasninu pjesmu Skitnica koju je otpjevala u duetu s Marijanom Banom.

Novi aranžmani i odlična interpretacija Jasne Zlokić i njenih gostiju učinile su ovaj album jednim od najboljih izdanja prošle godine. Stoga je i posve zaslužena nominacija Jasninog albuma Dueti u kategoriji najboljeg albuma zabavne glazbe koji će se za prestižnu diskografsku nagradu Porin boriti ovog vikenda u Biogradu.  

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00