Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.11.2008.
Prljavo kazalište - snimanje spota "Da mogu ispočetka" i predstavljanje turneje

Prljavo kazalište završilo je snimanje svog novog video spota Da mogu ispočetka. Snimanje spota za kojeg je zadužen redatelj Mario Stanisavljević održano je u sportskoj dvorani u Karlovcu koji je spot zamislio kao podsjećanje na sam početak glazbenog rada Prljavca. Najmlađem Tihomiru Filešu tada je bilo samo 14 godina, pa su i dečki koji ih glume u mlađim danima upravo u dobi od 14 - 17 godina.


Međutim, dečki ne samo da glume Prljavce već itekako znaju svirati i pjevati što su pokazali i na samom snimanju, a ovo im je prvo veliko iskustvo jer nije mala stvar nastupiti na impozantnoj pozornici viskoj 11 i širkoj 14 metara te s jezikom koji je dug 12 metara. 

Obzirom da  ove godine obilježavaju 30 godina svoje uspješne karijere, Prljavo kazalište odlučilo je svojoj vjernoj publici pružiti uistinu nezaboravan doživljaj  jer ova pozornica  izgleda kao omot njihovog prvog albuma koji je dizajnirao Mirko Ilić. Pozornica je rađena u Londonu , a radila ju je tvrtka koja radi pozornice Stonesima, AC/DC-u, Eltonu Johnu i drugim svjetskim zvijezdama.

U Karlovcu je također najavljena i koncertna turneja Prljavog kazališta i to  suradnji sa sponzorom Karlovačkom pivovarom dok će važnu ulogu odigrati i  Narodni radio medijski pokrovitelj. Turneja započinje 5. prosinca u Splitu na Gripama.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00