Molimo, pričekajte
VIJESTI
21.07.2011.
"DALMATINKA" - CONNECT feat. JELENA ROZGA

'Dalmatinka', pjesma koju možete naći na albumu "3jumf" grupe CONNECT u mjesec i pol dana pregledana preko milijun puta!


Pjesma Connecta i Jelene Rozge - 'Dalmatinka' očekivano je napravila veliki bum u radijskom eteru i oduševila publiku pa ju sad s pravom možemo nazvati pravim ljetnim hitom!

Tako je pjesma u samo mjesec i pol dana pogledana više od milijun puta na Youtube-u, a ako se pozabavimo matematikom, to znači da je dnevno pogledana/poslušana preko 20.000 puta!

"Vrlo smo zadovoljni i iznenađeni što nam je "Dalmatinka" postigla takvu slušanost u tako malo vremena! Zahvalili bi se ljudima što su prepoznali pjesmu jer su reakcije iznenađujuće, ljudi nas zaustavljaju i čestitaju nam na pjesmi. Više od milijun pogleda u mjesec i pol dana je podatak s kojim se rijetko tko u Hrvatskoj može pohvaliti što zasigurno ima težinu i pokazatelj je koliko je naš prvi singl prihvaćen a suradnja s Jelenom uspješna“ – kažu Connectovci.

Nakon mjesec dana slušanja pjesme, fanovi sad žele vidjeti i video spot za "Dalmatinku" pa je snimanje najavljeno za početak kolovoza, kada će se Connectovci i Jelena Rozga okupiti u Novalji gdje će započeti sa snimanjem spota a nastaviti po različitim lokacijama jadranske obale.

Connect možete vidjeti uživo 30.7. na Ohridu u Makedoniji, 5.8. u Šibeniku a 20.8. u Varaždinu na Špancirfestu.

Velika koncertna promocija  nedavno izdanog albuma "3jumf" koji uz "Dalmatinku" donosi 13 novih pjesama, najavljena je krajem devetog mjeseca u Zagrebu gdje će Connect nastupiti sa svojim bendom nakon čega će uslijediti turneja po ostalim većim hrvatskim gradovima.

http://www.youtube.com/watch?v=Zpv0lRaMvAo   

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00