Molimo, pričekajte
VIJESTI
26.09.2011.
"TEŠKE BOJE" I NA INTERNETU

Povodom objavljivanja dugoočekivanog novog studijskog projekta Gorana Bare i Majki, Croatia Records pokrenula je posebnu internetsku stranicu posvećenu upravo tom izdanju. Adresa: www.crorec.hr/bare novo je odredište svih fanova karizmatičnog kantautora i kultnog benda koji će početkom listopada na tržište lansirati album "Teške boje".


Nova internetska stranica sadrži sve informacije o albumu: popis pjesama i njihove autore, tekstove, video spot, realtonove, fotografije, intervjue i dr., dok na audio stranici možete preslušati 30 sekundi svih pjesama s albuma. Komentare o stranici te Vaše prijedloge možete ostavljati na Facebook, Twitter ili Myspace stranici Croatia Records.

Pjesma "Teške boje" je od objavljivanja u srpnju postala jedna od glavnih pretendenata za pjesmu godine, što potvrđuju i radijske top liste diljem zemlje. Tako u posljednja dva tjedna singl uvjerljivo drži vrh nacionalne top liste te liste HR Top 20, dok je spot redatelja Žare Batinovića na Youtube-u pogledan više od 100.000 puta.

Posjetite: www.crorec.hr/bare 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00