Molimo, pričekajte
VIJESTI
26.09.2011.
TONČI HULJIĆ & MADRE BADESSA FEAT. PETAR GRAŠO SNIMILI SPOT "AMERIKA"

U mjestu Grab, pored Grapskih mlinica starih 600 godina, nedavno je završeno snimanje video spota za pjesmu Amerika. Tonči Huljić sa svojim Madre Badessa bandom te Petrom Grašom udružili su snage s ekipom Gitka koji su bili zaduženi za osmišljavanje i produkciju spota.


Poznati po svom humoru i nizu epizoda Gitak TV-a, Gitkovci su se svidjeli i mnogim našim izvođačima koji ih sve češće angažiraju za snimanje video spotova. U ulozi redatelja našao se Mario Grabovac koji je osim odlično raspoloženih članova Madre Badessa banda, Tonči Huljića i Petra Graše, imao veliku pomoć Sinjskog kulturno umjetničkog društva.

Živopisni likovi, pitoreskno mjesto, vodenice te humor karakterističan za ekipu Gitka, sigurno će oduševiti publiku koja je album Ka hashish sjajno prihvatila. Nakon završetka snimanja spota, ekipa Gitka i Tonči Huljić najavili su nastavak suradnje.

Nakon nastupa na Špancirfestu, Tonči Huljić i Madre Badessa band feat. Petar Grašo nastavljaju s koncertnom promocijom albuma pa će tako uskoro nastupiti u zadarskom klubu Arsenal, 14. listopada. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00