Molimo, pričekajte
VIJESTI
30.09.2011.
JACQUES ODUŠEVIO MANSION

Popularni Mansion na zagrebačkom Jarunu jučer je ugostio još popularnijeg Jacquesa Houdeka koji je nakon tri godine napokon održao koncert pred zagrebačkom publikom.


A da je Jacquesov show zaista dočekan – napokon, svjedočilo je i tristotinjak najvećih obožavatelja ovoga pjevača koji su uglas pjevali njegove najnovije i najveće hitove. Jacques je koncert otvorio prvim singlom na engleskom jeziku Go and get it koji je prepjev njegove posljednje pjesme Srećom imam tebe, a uslijedila je pjesma Stotinama godina, na kojoj je posebno zahvalio autoru Anti Pecotiću i priznao da mu je ta pjesma vrlo važna u njegovoj karijeri. Set starijih hitova Jacques je započeo pjesmom Nepobjediva, a zatim je otpjevao pjesme Živim za to, Dužna si, Zauvijek tvoj i druge, dok mu se u pjesmi Kao kazna Božja na pozornici pridružila kolegica i prijateljica Ivana Kindl.

Dobro raspoloženi Jacques je tijekom koncerta puno komunicirao s publikom, zahvalio im na velikoj podršci na Facebooku (preko 5.700 fanova) i priznao da još uvijek, nažalost, nije dobio vizu koja mu je bila potrebna za nastavak natjecanja na britanskom "X Factoru".

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00