Molimo, pričekajte
VIJESTI
03.02.2012.
HLADNO PIVO PREDSTAVLJA VAM NOVI SPOT - "MOŽE"

„Može“ - novi spot Hladnog piva pogledajte na sljedećem Youtube linku: http://youtu.be/m5AFdUcYgt8


„Može“ je jedna od onih naizgled ljubavnih pjesama Hladnog piva, tzv. pjesma s ključem. Poput prethodna dva spota Hladnog piva („Svijet glamura“ i „Fotoaparat“), spot za novu pjesmu „Može“ osmislili su i režirali kreativni ljudi iz splitskog PILOTstudija - Vojan Koceić, Siniša Jakelić i Vlado Vulić. Bez pretjeranog objašnjavanja osmislili su burtonovski mračno romantični filmić i snimali ga približno tri mjeseca u Spaladium Areni tehnikom stop animacije. Po riječima Vojana Koceića iz PILOTstudija: „Video uradak se sastoji od približno četiri tisuće sličica i sve su to napravila samo tri čovjeka u iscrpljujućih stotinjak dana. Zahvaljujemo se Spaladium areni na ljubaznosti i ustupljenom prostoru gdje smo taj set izgradili i snimali.“

Ovaj spot je najbolji uvod u ono što nas očekuje u ožujku – dva sasvim različita koncerta s različitim set listama u Tvornici kulture, 8. i 9. ožujka.

Novost je također i to da će po prvi put predani fanovi i pratitelji benda moći utjecati na izbor pjesama koje će biti odsvirane na koncertu. Hladno pivo otvara LIVE JUKEBOX i poziva svoje fanove da izaberu deset najdražih pjesama iz bogatog repertoara Hladnog piva koje bi željeli čuti na koncertima u Tvornici!

Svi koji na ovaj način žele sudjelovati u kreiranju koncerata u Tvornici, trebaju svoj odabir najkasnije do 20. veljače poslati e-mailom na: hpjukebox@gmail.com

Hladno pivo će sve pristigle prijedloge pjesama pomno pobrojati te objaviti kojih deset pjesama ulaze u set listu, dok će ostatak dvosatnog repertoara izabrati sam bend.

Broj ulaznica za oba dana bit će namjerno ograničen kako bi se izbjegla gužva i kako bi istinski fanovi Hladnog piva mogli u miru popiti hladno pivo dok njihov omiljeni bend na pozornici praši svoje najbolje stvari!  

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00