Molimo, pričekajte
VIJESTI
06.03.2012.
HLADNO PIVO RASPRODALI KONCERT U TVORNICI 09.03.

Hladno pivo rasprodali koncert u Tvornici 9.3. no, nije sve izgubljeno jer ulaznica ima još za četvrtak, 8.3.


Povratak Hladnog piva  u klupske prostore, očito je na noge dignuo fanove zato što su sve ulaznice za koncert za petak 9.3.rasprodane.Svi oni koji iz bilo kojeg razloga nisu stigli ili mogli kupiti ulaznice za ovaj koncert, imaju priliku kupiti ulaznice za četvrtak i na taj način se pridružiti sretnicima koji će uživati u druženju sa Hladnim pivom.

Podsjetimo, Hladno pivo će održati dva koncerta u Tvornici kulture i to u četvrtak 8.3. i petak 9.3. točno u 21 sat. Kao zahvalu za dugogodišnju vjernost svojim fanovima, odlučili su po prvi put odabir dijela set liste prepustiti upravo njima. Nakon stotine pristiglih mailova te pomnog prebrojavanja glasova u vrlo tijesnoj konkurenciji, napokon je objavljen fanovski dio set liste, koji će biti nadopunjen pjesmama po odabiru Hladnog piva.

Set lista po želji fanova:

 1. Trening za umiranje
 2. Ne volim te
 3. Pijan
 4. Pjevajte nešto ljubavno
 5. Superman
 6. Konobar
 7. Für immer punk
 8. Buba švabe
 9. Šamar
 10. Soundtrack za život
 11. Pitala si me
 12. Jednim osmijehom
 13. Nema više...
 14. Nije sve tako sivo
 15. Kad ti život udahnem
 16. Utjeha kose
 17. Maderfakersi
 18. Bačkizagre stuhpa šeja
 19. Studentska
 20. Kirbaj i kotlovina

Da će dva dana Hladnog piva u Tvornici biti prava koncertna poslastica, kaže i sam Mile Kekin: „Fanovima obećajemo 2 dana prave rock svirke, s puno gostiju, jer podržat će nas Stanko Kovacic na čelui Andrija Lazo na harmonici. Jedva čekam!“ – rekao je Mile Kekin u nedavno objavljenom intervjuu.

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00