Molimo, pričekajte
VIJESTI
06.07.2012.
RED HOT CHILI PEPPERS: U PRODAJI JOŠ SAMO 3000 ULAZNICA ZA KONCERT

Za koncert RED HOT CHILI PEPPERSA u prodaji je još samo 3000 ulaznica! Unaprijed se predviđalo da će koncert RED HOT CHILI PEPPERSA biti događaj 2012. godine! Prodaja ulaznica to potvrđuje: koncert godine se približava, a ulaznice se odlično prodaju.


Turneja na kojoj će RHCP posjetiti Zagreb je trenutno jedna od najvećih glazbenih turneja, ali zagrebački Hipodrom bi mogao biti premali za sve koji žele vidjeti i čuti RHCP!

Osim iznimno dobre prodaje u Hrvatskoj, posljednjih mjeseci se intenzivirala prodaja ulaznica u susjednim zemljama!

RHCP kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Također, članovi benda poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe!Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a ulaznice za teren i tribine najvećeg rock spektakla u 2012. godini još uvijek se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi nalazi se i popis prodajnih mjesta).

Cijene ulaznica su:

  • Stajanje: 350kn
  • Hot pit: 450kn - RASPRODANO!
  • Sjedenje: 550kn

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Nakon svih sjajnih izvođača, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RHCP su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. RHCP prvi puta u Hrvatskoj: Zagreb - Hipodrom! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00