Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.08.2012.
OVU SUBOTU U ARENI OSVOJITE ULAZNICU ZA RHCP

ADRIA ENTERTAINMENT i ARENA CENTAR vode te na najveći ljetni spektakl godine! Ovu subotu u Arena centru pronađi dvojnika Anthony Kiedisa i osvoji ulaznice za koncert RED HOT CHILI PEPPERSA na zagrebačkom hipodromu!


U subotu, 18.8.2012., između 16 i 21 sat posjetitelji ARENA CENTRA mogu osvojiti ulaznicu za koncert Red Hot Chili Peppersa koji će se održati 29.8. na zagrebačkom Hipodromu.

Zadatak je jednostavan: pronaći „Anthony Kiedisa“ u Arena Centru, 18.8. u vremenu od 16 do 21 sat!

Svaki puni sat ARENA CENTROM će prošetati dvojnik popularnog pjevača. Posjetitelji ga trebaju prepoznati, fotografirati te što brže doći do info pulta Arena centra i pokazati fotografiju. Ulaznicu osvaja osoba koja prva uspješno obavi zadatak!Ukoliko ne uspijete iz prve, imat ćete još prilika! „Anthony“ će Arena Centom prošetati čak 6 puta! Na razočarenje najvećih fanova, pjevač ipak neće osobno doći u shopping, ali možete se fotografirati s njegovim dvojnikom! Možda će to biti osoba koja stasom podsjeća na pjevača, možda će biti netko obučen u sličnu odjeću kao iz nekog RHCP video spota, možda će imati masku, a možda će se između trgovina šetati kartonski „Anthony“.

U subotu 18.8., od 16h prošetaj ARENA CENTROM  širom otvorenih očiju s fotoaparatom ili mobitelom u rukama, fotografiraj dvojnika Anthony Kiedisa, budi prvi koji će fotografiju pokazati na info pultu i osvoji ulaznicu za RED HOT CHILI PEPPERS!

PODSJEĆAMO: Unaprijed se predviđalo da će koncert RED HOT CHILI PEPPERSA biti događaj 2012. godine! Prodaja ulaznica to potvrđuje: koncert godine se približava, a ulaznice se odlično prodaju. Ovaj vikend imate priliku osvojiti ulaznicu u Arena Centru!Fan pit je rasprodan u samom početku prodaje, a ulaznice za teren i tribine najvećeg rock spektakla u 2012. godini još uvijek se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica su:

  • Stajanje: 350kn
  • Hot pit: 450kn RASPRODANO!
  • Sjedenje: 550kn

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Nakon svih sjajnih izvođača, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS.

RHCP kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Također, članovi benda poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe! Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RHCP su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti.

Uz jedne od najvećih svjetskih rock zvijezda – RED HOT CHILI PEPPERS, na Hipodromu će za dobru atmosferu pobrinuti perspektivni i originalni AS ABLE AS KANE te dečki iz Hrvatske koji su postali svjetska senzacija: 2CELLOS!

RHCP prvi puta u Hrvatskoj: Zagreb - Hipodrom! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00