Molimo, pričekajte
VIJESTI
07.08.2012.
"POP UP" BIBLIOTEKA - NOVI IZDAVAČKI POTHVAT DALLAS RECORDSA

Dallas Records pokrenuo je 'Pop Up' biblioteku, ediciju kojoj je ideja predstaviti mnoštvo naslova s područja glazbe i pop kulture, promovirati domaće autore i publici ponuditi relevantne, aktualne i zanimljive inozemne naslove s područja publicistike, esejistike i proze.


'Odbijamo vjerovati da se u slučaju hrvatske i regije društvena kriza očituje u nedostatku interesa za pop kulturom, dobrom glazbom i knjigom. 'Pop Up' biblioteka je praktični primjer pokušaja animiranja zainteresirane publike za djela vrijedna pažnje i neki novi vjetar u leđa ljubiteljima glazbe i literature.' najavio je urednik biblioteke Anđelo Jurkas.

'Pop Up' biblioteka kontinuirano će donositi nova izdanja, te Dallas Records njome namjerava popuniti mjesto glazbene biblioteke koja se bavi suvremenom glazbom na domaćem terenu.

Prvo izdanje koje će ujedno i predstaviti biblioteku je knjiga 'Fornikacija: Priča o The Red Hot Chili Peppers' Jeffa Aptera.

Ekskluzivno uz premijerno gostovanje Peppersa pred hrvatskom publikom i koncert na zagrebačkom hipodromu predstavljamo biografiju crossover rock lunatika. Kako je bend koji je nastao iz šale postao jednom od najvećih rock and roll sila svijeta odgonetava nam ova knjiga. Od njihovih prvih susreta u jednoj losangeleskoj srednjoj školi preko ranih početaka i funk rock dana preko nezamislivog rasta i internacionalnog uspjeha albumima “Blood Sugar Sex Magik”, “Californication” i “By The Way”, zaključno s aktualnom svjetskom turnejom i gostovanjem u Hrvatskoj, njihov je razvoj pratio Jeff Apter vodeći australski publicist, autor 12 biografija i višegodišnji novinar i urednik popularnog Rolling Stone magazina, uz prijevod, dodatak i nadopunu domaćeg autora, novinara Marka Podruga.

Knjiga će se naći u trgovinama 20. kolovoza, ali Dallas Records svima zainteresiranima pruža mogućnost prednaručivanja putem kojega je moguće i uštediti.

Naime, ukoliko naručite knjigu preko web stranice www.dallasmusicshop.com do 17. kolovoza moći ćete ju kupiti po posebnoj cijeni od 79,90 kn što je 20,00 kn jeftinije od cijene koju će knjiga imati kasnije u trgovinama! U posebnoj ponudi na dallasmusicshop.com, zahvaljujući partnerstvu sa Dancing Bearom možete kupiti i paket knjiga + RHCP 'Greatest Hits' CD po cijeni od samo 122,00 kn, dok će isti paket u trgovinama koštati 142,00 kn!

Među naslovima koji će do kraja godine biti objavljeni pod etiketom 'Pop Up' biblioteke nalaze se i sljedeća zanimljiva izdanja:

  • Rujan 2012. - ADELE: BIOGRAFIJA (Chas Newkey Burden)
  • Listopad 2012. - OFF THE RECORD - priče sa svjetle strane (Anđelo Jurkas)

Uskoro očekujte najave novih izdanja i više informacija o promociji 'Pop Up' biblioteke i aktivnostima vezanima uz izdavanja spomenutih naslova, a detalje potražite i na Dallasovim web stranicama i društvenim mrežama.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00