Molimo, pričekajte
VIJESTI
29.08.2012.
FORNIKACIJA: PRIČA O RHCP U PRODAJI

Kako je bend koji nastao iz šale postao jedna od nezaustavljivih glazbenih sila?


Fornikacija: Priča o The Red Hot Chili Peppers, najprodavanija biografija benda, do sada neobjavljena u nas, donosi odgovor na ovo pitanje.

Red Hot Chili Peppers pretrpjeli su smrt, ovisnosti, stalne promjene u sastavu benda i uz sve to uspjeli su stvoriti neka od najbitnijih djela moderne glazbe u posljednja tri desetljeća. Fornikacija prati članove benda od nesigurnih početaka, iz dana kada su bili samo punkeri zaljubljeni u funk, do njihovog današnjeg statusa dostignutog nizom hitova, rasprodanih turneja i višemilijunskih naklada albuma. Knjiga donosi cjelovitu priču o Peppersima, punu detalja, kroz riječi članova benda i razgovore sa njihovim prijateljima, partnerima, producentima, suradnicima, menadžerom, kolegama i drugim sudionicima događaja koji su pratili bend. Od njihovih prvih susreta u jednoj losangeleskoj srednjoj školi, kroz odrastanje, smrt, padove, neslogu, seks, droge i rock'n'roll, pa sve do njihovog uskrsnuća, koje je dovelo do internacionalnog uspjeha sa albumima poput BloodSugarSexMagik, Californication i By The Way koji su definirali njihovu karijeru. Njihov razvoj pratio je Jeff Apter, vodeći australski publicist, autor 12 biografija i dugogodišnji novinar i urednik popularnog magazina Rolling Stone.

Pretprodaja je završena!

Knjigu ''FORNIKACIJA: Priča o The Red Hot Chili Peppers'' od sada potražite u svim boljim knjižarama i CD shopovima ili naručite na www.dallasmusicshop.com po cijeni od 99,90kn ili u paketu s albumom ''Greatest hits'' po cijeni od 142,00kn!

Dallas Records pokrenuo je 'Pop Up' biblioteku, ediciju kojoj je ideja predstaviti mnoštvo naslova s područja glazbe i pop kulture, promovirati domaće autore i publici ponuditi relevantne, aktualne i zanimljive inozemne naslove s područja publicistike, esejistike i proze.

Prva knjiga koja predstavlja novu ''Pop Up'' biblioteku Dallas Recordsa je ''Fornikacija: Priča o The Red Hot Chili Peppers'' Jeffa Aptera.

Nakon nje, uskoro izlazi  ADELE ''Biografija'' (Chas Newkey Burden) koju ćete, također, već od ovog petka, 31.08.2012., moći naručiti u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 79,90 kn, ponovo putem stranicewww.dallasmusicshop.com.

Više informacija uskoro!!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00