Molimo, pričekajte
VIJESTI
31.08.2012.
ADELE BIOGRAFIJA

Pred nama je drugi naslov u Pop Up biblioteci Dallas recordsa – 'Adele: Biografija', autora Chasa Newkeyja-Burdena.


Prva i zasad jedina biografija najveće pjevačke zvijezde današnjice, djevojke iz susjedstva koja je osupnula svijet glasom, pjesmama, izvedbom, prkoseći pravilima šoubiznisa u kojem se eksploatira izgled. Nakon dva albuma “19” i “21” Adele je pošlo za rukom ono o čemu najveći dio konkurencije sanja, osvojiti svijet pjesmama, u konzumerističkom sistemu ne biti one hit wonderom nego izrasti u pjevačicu o kojoj se već nakon nekoliko godina trajanja na sceni govori kao o evergreenu. Njezinu je interesantnu životnu priču predočio britanski publicist Chas Newkey Burden, kojem je to 29. naslov u spisateljskoj karijeri. Prijevod knjige na hrvatski potpisuje Merita Arslani, cijenjena domaća novinarka i autorica Kiklopom nagrađenog debi romana 'Anđeli će samo zaspati', dok je naslovnica djela glasovitog fotografa Briana Rasica, službenog fotografa Rolling Stonesa.

Osebujan glas, brojni hitovi i ranjiva osobnost priskrbile su Adele veliku popularnost, ali i priznanja publike i kritike. Dosegla je vrhove top lista – no tko je ona zapravo? Koja je istina o njezinom životu koji je toliko utjecao na njezine pjesme? Kako je prevladala izazove i prepreke u karijeri?

Ova knjiga prati njezinu priču od djetinjstva u Londonu gdje je počela pjevati sa samo 4 godine, do ugovora sa izdavačkom kućom. Adele je zaista prava ikona; njezin izgled ne uklapa se u stereotipni stil celebrityja, ima golemu tremu prije nastupa, a jednom je otkazala bitnu promociju u Americi zato što nije bila raspoložena za putovanje. Ova knjiga je potpuni portret genijalnog talenta i inspirirajuće beskompromisne žene  koja je osvojila svijet.

Knjigu 'Adele – Biografija' potražite u pretprodaji po promotivnoj cijeni od samo 79,90kn ili u paketu knjiga + CD '21' po promotivnoj cijeni od 149,90kn na www.dallasmusicshop.com.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00