Molimo, pričekajte
VIJESTI
12.09.2012.
LANA JURČEVIĆ SE PITA: ŠTO JE MOJE, ŠTO JE NJENO?

Jedna od naših najpopularnijih pop pjevačica, Lana Jurčević, nakon što je preko ljeta voljela „loše dečke“ za jesen donosi nešto sasvim drugačije. „Što je moje, što je njeno?“ pita se Lana u pjesmi istoimenog naziva koja govori o ženi koja se mora suočiti s činjenicom da čovjek kojeg voli vodi dvostruki život.


Vjerujemo da će mnoge ugodno iznenaditi informacija da je Lana sama napisala ovu pjesmu, od teksta do glazbe, te da će cijeli album koji najavljuje, biti autorski.

Poslušajte Laninu pjesmu „Što je moje, što je njeno?“ - http://www.youtube.com/watch?v=xoDadcZ_7oI

"Svi smo imali osjećaj straha, neke nesigurnosti najmanje jednom u životu. Ponekad su te sumnje neopravdane, a ponekad jednostavno znaš i osjećaš u sebi da nešto nije u redu, da netko nije samo tvoj."- pjesmu je opisala Lana.

Izlazak novog singla povod je jučerašnjeg gostovanja u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Odmah po predstavljanju pjesme, publika je izrazila svoje oduševljenje pozitivnim komentarima, a nakon izvedbe te iste pjesme uživo, uz pratnju gitare, nitko nije ostao ravnodušan energijom, stavom, vokalnim sposobnostima  i samom pjesmom.

Na pitanje Petka kako piše pjesme, Lana je rekla da nikad posebno ne razmišlja, već riječi koje joj nailaze sjedinjuje u jednu cjelinu.

Lana se glazbom profesionalno počela baviti prije devet godina kada je izdala svoj prvi album simboličnog naziva „Lana“. U svojoj dugogodišnjoj karijeri surađivala je s eminentnim glazbenim producentima poput Nikše Bratoša, Muca Softića, Predraga Martinjaka i Nate Pecotića.

Neprestana potreba za stvaranjem i kreativnošću te jedinstvena boja glasa Lanine su najprepoznatljivije karakteristike, a nova pjesma, koja istovremeno djeluje i zrelo i pitko, uskoro će dobiti vrlo zanimljivu video priču koja će savršeno dočarati atmosferu pjesme.

Lana će do tada sa svojim bendom nastupati u Njemačkoj i Makedoniji te na Bundekfestu i ostalim dijelovima Hrvatske.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00