Molimo, pričekajte
VIJESTI
28.09.2012.
ADELE - BIOGRAFIJA

Drugi naslov u Pop Up biblioteci Dallas Recordsa – prva i najprodavanija knjiga o jednoj od najvećih glazbenih zvijezda današnjice,  'Adele: Biografija', autora Chasa Newkeyja-Burdena – konačno je u prodaji!


Interesantnu priču djevojke iz susjedstva koja je osupnula svijet glasom, pjesmama, izvedbom, prkoseći pravilima šoubiznisa u kojem se eksploatira izgled, predočio je britanski novinar i publicist Chas Newkey Burden, autor niza biografija slavnih. Prijevod knjige na hrvatski potpisuje Merita Arslani, cijenjena domaća novinarka i autorica Kiklopom nagrađenog debi romana 'Anđeli će samo zaspati', dok je naslovnica djelo glasovitog fotografa Briana Rasica, službenog fotografa Rolling Stonesa.

Osebujan glas, brojni hitovi i ranjiva osobnost priskrbile su Adele veliku popularnost, ali i priznanja publike i kritike, kao i njezinih kolega glazbenika. Osvojila je vrhove top lista i brojne nagrade, dosegla milijunske naklade sa svojim izdanjima, rasprodala koncerte i turneje, te postala idol i uzor ljudima, pogotovo mladima, diljem svijeta. No, tko je ona zapravo? Koja je istina o njezinom životu koji je toliko utjecao na njezine pjesme? Kako je prevladala izazove i prepreke u karijeri? Ova knjiga prati njezinu priču od djetinjstva u Londonu, gdje je počela pjevati sa samo 4 godine, životnih uspona i padova, pa sve do ugovora sa izdavačkom kućom, prvih albuma i velikog globalnog uspjeha. 

'Adele: Biografija' je potpuni portret genijalnog talenta i inspirirajuće beskompromisne mlade žene  koja je osvojila svijet.

Naručite ''ADELE – BIOGRAFIJA'': http://dallasmusicshop.com/newsDetail.aspx?newsID=905

Knjigu 'Adele – Biografija' potražite u prodaji po cijeni od 99,90kn u svim boljim knjižarama i CD shopovima, te

na www.dallasmusicshop.com !

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00