Molimo, pričekajte
VIJESTI
20.11.2012.
HLADNO PIVO - SPOT ZA PJESMU "PRAVO JA"

Nakon što se prije mjesec dana radijskim eterom zavrtio njihov novi singl „Pravo ja“ s aktualnog albuma „Svijet glamura“, Hladno pivo su snimili spot za istu pjesmu. Pjesma je inspirirana kolumnom Ante Tomića „Pravo ja - ključ u ruke“, a kako izgleda priča iza pjesme, možete pogledati na sljedećem linku: http://www.youtube.com/watch?v=oVw7IZuyYWw.


Redatelj spota je Goran Kulenović, za produkciju je bio zadužen Microfilm, za montažu Slaven Jekauc, a snimatelj je bio Goran Legović.

Osim Hladnog Piva u spotu glume Selma Terlević i Angelo Jurkas. Kostimograf na setu je bila Andrea Kustović, a za šminku su se pobrinule Natalija Primorac i Ivona Halilović.

„Prvo bih se zahvalio inspiraciji za tekst, a to je bila Tomićeva kolumna Pravo ja - ključ u ruke.  Nazvao sam ga isti trenutak i rekao mu da neću stati dok ne napišem pjesmu o tome.  U to su se vrijeme na većini privatnih televizija oko ponoći počeli pojavljivali raznorazni Milani Taroti, a sama ideja da je naše pravo ja nedajbože član Hadezea, mini Kerum ili fan Celin Dion mi se učinila baš super.  Što se spota tiče, kojim smo prezadovoljni, prvo bih se zahvalio Angelu Jurkasu jer nije lako naći čovjeka koji će u po' bijela dana trčat kroz centar Zagreba obučen kao transvestit.“ – rekao je Mile Kekin

Nakon koncertno burnog ljeta u kojem su obišli sve manje i veće gradove, mjesta i sela u regiji i šire, Hladno pivo ne staje pa ćemo ih uživo moći vidjeti u subotu, 1. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, kada se nakon tri godine vraćaju na Pozitivan koncert i preuzimaju ulogu headlinera.

Uživajte uz Hladno Pivo i njihovo „Pravo ja“!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00