Molimo, pričekajte
VIJESTI
16.01.2013.
PREMIJERA SINGLA I SPOTA TONČI HULJIĆ @ MADRE BADESSA "KEKEREKE (ČUČAJ MALA)"

Odličan novi singl i pripadajući video spot "Kekereke (Čučaj mala)" u izvedbi Tončija Huljića @ Madre Badessa, napravljen u režiji Željka Zime i produkciji Croatia filma, premijerno pogledajte sutra, u četvrtak, 17.1. u 12 sati na portalu Jutarnjeg lista (www.jutarnji.hr) te u 19:05 sati u programu CMC televizije.


Godinu i pol dana nakon objavljivanja uspješnog albuma "Ka hashish", Tonči Huljić ima novi singl neobičnog naziva Kekereke (Čučaj mala). I dok je singlovima Anarkišta (Robija), Amerika, Ka hashish te Providenca iz najgledanije hrvatske serije "Larin izbor", opisivao način i filozofiju života dalmatinskih otoka koristeći stari splitski dijalekt, novi singl namijenjen je prije svega klupskim prostorima. Uz mandolinu, tubu, klavir i harmoniku, Tonči je odlično uklopio još dva narodna instrumenta i to sopile, koje su karakteristične za područje Istre i Kvarnera, te lijericu s dubrovačkog  i hercegovačkog područja.

S obzirom na originalnost i uspjeh albuma "Ka hashish", ne sumnjamo u strelovit uspjeh novog Tončijevog singla ne samo u radijskom i tv eteru, već i na plesnom podiju. 

Osim predstavljanja novog singla, Huljić je zauzet snimanjem još dva nova singla od kojih je jedan u suradnji s Tedijem Spalatom - "Ja san rojen da mi bude lipo" te "Bolje odat nego stat" za film Bella biondina. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00