Molimo, pričekajte
VIJESTI
28.01.2013.
EKSKLUZIVNA SURADNJA DVIJU LEGENDI: ARSEN DEDIĆ I MIŠO KOVAČ SNIMAJU DUET

Croatia Records ponosno najavljuje ekskluzivnu suradnju dvojice legendarnih hrvatskih glazbenika Arsena Dedića i Miše Kovača. Iako su obojica Šibenčani i na glazbenoj sceni stvaraju skoro pola stoljeća, tek sada su se odlučili na zajedničku suradnju.


"Mišo je moj Šibenčanin drugog žanra, ali bliskost je apsolutno neupitna, mada je on akademski kovač, a ja sam akademski muzičar. Ja uvažavam to što on radi, ne mrzi ni on to što ja radim i Mišo je želio da snimimo nešto. Napisao sam jednu pjesmu koja nosi naziv “Mi smo lišće s iste grane”, a u tekstu se  nadovezuje “jednom smrkne drugom svane, ali mi smo lišće s iste grane”. Savjetujem se s Gabi na koji način da pjesmu napravim, da li da uvedemo klape, snimimo kantautorski ili da uvedemo i našu djecu, Ivanu i Matiju, kada je već lišće s iste grane. Raduje me, ali više od radovanja me i angažira", rekao je Arsen Dedić.

Ekskluzivni intervju možete pogledati na kanalu CMC televizije: http://www.youtube.com/watch?v=zmiUkIz12MU ili pročitati u Gloriji.

Uskoro vam donosimo više informacija o suradnji dvije glazbene legende. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00