Molimo, pričekajte
VIJESTI
18.02.2013.
TONČI HULJIĆ DOBITNIK MAKEDONSKE NAGRADE ZLATNA BUBA MARA

Među ovogodišnjim dobitnicima popularne Zlatne buba mare, nagrade koja se već šesnaest godina dodjeljuje najuspješnijim javnim osobama na području kulture, glazbe, medija, marketinga i sporta u Makedoniji i na Balkanu, je i skladatelj Tonči Huljić. Huljiću će priznanje biti dodijeljeno za trajne glazbene vrijednosti, a njegovo izdanje "Ka hasish", napravljeno u suradnji s Madre Badessa bandom, dobitnik je priznanja za najbolje balkansko glazbeno izdanje 2012. godine.


Svečana dodjela Zlatne buba mare održat će se u Skopju, 21. veljače, na kojoj će Tonči Huljić i Madre Badessa nastupiti, te svojim hitovima "Providenca", "Amerika" i "Robija" pokazati zašto je ova autentična glazba tako brzo stekla velik broj obožavatelja.

Ovogodišnji slogan Zlatne buba mare popularnosti je: U ovo vrijeme nevrijeme, gdje se nitko s nikim ne želi čuti i vidjeti, tu je radio buba mara da vas jako zagrli. Otkako smo dame i gospoda sve više čeznemo za dobrim prijateljem i prijateljicom. Odobreno od vlade, prihvaćeno od opozicije, a održava se narodu za gušt.

Koliko je u Makedoniji popularna Zlatna buba mara dovoljno je napisati da su karte za svečanu dodjelu rasprodane za samo sat vremena.  

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00