Molimo, pričekajte
VIJESTI
01.03.2013.
ZAGRIJAVANJE ZA KONCERT PARNOG VALJKA S DVA LIVE SINGLA

Nakon gotovo 20 godina Parni valjak će održati ekskluzivni unplugged koncert u subotu, 23. ožujka u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova. Aki Rahimovski (vokal), Husein Hasanefendić - Hus (gitara, back vokal), Marijan Brkić - Brk (gitara, back vokal), Zorislav Preksavec - Preksi (bas, back vokal), Berislav Blažević - Bero (klavijature) i Dado Marinković (bubnjevi) koncert najavljuju s dva singla.


Riječ je o starim hitovima benda, ali u live verziji. Pjesme "Ugasi me" i "700 milja od kuće", snimljene su lani na nastupu u Beogradu. Hus i društvo za tu priliku su također bili 'ištekani', tako da će nam ova dva singla najbolje dočarati atmosferu koja vlada na nastupima ovog legendarnoga benda. Svirati nisu zaboravili, a s godinama su samo postali bolji, tako da sve koji se izbore za svoju ulaznicu u Maloj dvorani Doma sportova očekuje prava uživancija. Mlađe generacije upoznat će se s 'novovalnom' energijom koju bend i dalje odašilje, a oni stariji imat će priliku podsjetiti se zašto je Parni valjak jedan od najznačajnijih hrvatskih bendova.

Ulaznice za koncert u Domu sportova mogu se kupiti online na: www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00