Molimo, pričekajte
VIJESTI
04.03.2013.
HLADNO PIVO - ULAZNICE OD DANAS U PRODAJI ZA DAN RADOSTI NA ŠALATI 25.5.2013.

Nedavno najavljeni koncert kojim će Hladno pivo proslaviti 25 godina od svog prvog koncerta u karijeri, izazvao je popriličan interes a sudeći po najavama dolaska obožavatelja iz raznih gradova Hrvatske i regije, ulaznice će brzo „planuti“.U euforiji oko novog velikog koncerta Hladnog piva, fanovi su povezali datum održavanja koncerta s bivšim Danom mladosti te dali naziv koncertu – Dan radosti!


I zato, na radost svih koji ovu informaciju čekaju od prve najave, objavljujemo: ulaznice za Dan radosti od danas u podne su u prodaji!

Prije 25 godina bend Hladno pivo održao je svoj prvi koncert. Ravno iz lokalnog parkića s pivama u ruci, kako i doliči jednom mladom sastavu punk-rock izričaja, popeli su se na pozornicu izviđačkog natjecanja u Kumrovcu i započeli LEGENDU.

Da bi obilježili svoj trnoviti put od jednog malog i neiskusnog benda do ostvarenog sna i pritom pokazali kako su i nakon četvrt stoljeća ostali vjerni sebi i svom izvornom glazbenom izričaju, Hladno Pivo će se popeti na veliku pozornicu zagrebačke Šalate 25.5.2013. i s publikom proslaviti svoj koncertni rođendan!

Kao što se prvi pamte, tako će se sigurno pamtiti i velika 25. obljetnica pa ne propustite priliku biti dio slavlja i Dana radosti!

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna u predprodaji i 110 kuna na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventima-a.

Neka pripreme za slavlje počnu!

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00