Molimo, pričekajte
VIJESTI
27.03.2013.
DRAŽEN ZEČIĆ NA CMC FESTIVALU S PJESMOM "SVE ME VIŠE PJESME DIRAJU"

Singlom "Sve me više pjesme diraju" Dražen Zečić će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu. Pjesmu za koju je sam napisao tekst i glazbu predstavit će danas u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka. Ovaj singl je ujedno i njegov drugi koji će se naći na novom studijskom albumu čiji se izlazak očekuje pred ljeto.


O nastupu na CMC festivalu Zečić nam je rekao: "Veselim se ponovnom dolasku u Vodice jer je atmosfera na CMC festivalu opuštena. Svi smo došli s jednim ciljem, a to je predstaviti novu pjesmu, dobro se zabaviti i oraspoložiti publiku. Prilika je to i da sretnem svoje drage kolege jer se baš i nemamo vremena družiti na istom mjestu. Odlična organizacija festivala, atmosfera među kolegama i sjajna publika je ono zbog čega sam i ove godine odabrao CMC festival za predstavljanje svoje nove pjesme, a najvjerojatnije i cijelog albuma." 

Singl "Sve me više pjesme diraju", prethodni "Ljubio sam nevjernicu" te ostale nove pjesme koje je Zeko snimio u studiju Ivice Čovića Pipe sa svojim dugogodišnjim suradnikom Vinkom Didovićem naći će se na njegovom novom albumu čiji se izlazak uskoro očekuje.

Posjetite Facebook stranicu CMC festivala: http://www.facebook.com/CMCmusicfestival

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00