Molimo, pričekajte
VIJESTI
01.04.2013.
TONČI HULJIĆ & MADRE BADESSA - "JA SAN ROJEN DA MI BUDE LIPO" VEČERAS PREMIJERNO NA NARODNOM RADIJU

Novi singl "Ja san rojen da mi bude lipo" Tončija Huljića @ Madre Badessa nastavio je njegovati mediteranski izričaj s filozofijom jednostavnog života koji je Huljić započeo na uspješnom prvijencu "Ka hashish".


"Moja solo karijera je glazbeni koncept koji sam zamislio i realizirao na prvom CD "Ka hashish" te nekoliko singlova nakon njega. To je jedan mali art projekt koji ne treba robovati aktualnim ukusima ovih prostora niti ostatku trendova. Ugodno sam bio iznenađen kako je taj i takav materijal zaživio i u tržišnom smislu iako mu to nije bila namjena. Pjesma "Ja san rojen da mi bude lipo" jedan je od rijetkih ustupaka "komercijali" ali na način da ipak ostanem dosljedan konceptu koji sam započeo."- rekao je Tonči.

S ovim, ujedno trećim singlom koji će se naći na njegovom novom studijskom uratku, Tonči Huljić će sa svojim Madre Badessa bandom nastupiti po prvi put na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama.

"Ne vidim bolje mjesto za promociju singla od CMC festivala. Možda je to čak jedini festival koji ima obilježja pravog festivala, a to nije natjecanje pjesama i "korida" u kojoj izlazi pobjednik nego profiliranje glazbenika srodnih stilova koji treba okupiti publiku koja takve stilove sluša."

Pjesmu "Ja san rojen da mi bude lipo" premijerno poslušajte večeras u Glazbenom show Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Posjetite Facebook stranicu CMC festivala: http://www.facebook.com/CMCmusicfestival

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00