Molimo, pričekajte
VIJESTI
11.04.2013.
EKSKLUZIVNA REGIONALNA PREMIJERA PJESME ARSENA DEDIĆA I MIŠE KOVAČA

Croatia Records vam ponosno predstavlja duet dvojice legendarnih hrvatskih glazbenika Arsena Dedića i Miše Kovača i pjesmu "Mi smo lišće s iste grane".


Iako su obojica Šibenčani i na glazbenoj sceni djeluju skoro pola stoljeća, tek sada su se odlučili na suradnju. U studio Croatia Records ušli su prije mjesec dana veliki Mišo i veliki Arsen, djeca odrasla u istoj ulici, ali ljudi koje je život razbacao raznim putevima, koliko sličnim, toliko i različitim. Baš to je poetski u naslovu njihove zajedničke pjesme 'Mi smo lišće s iste grane' primijetio Arsen.

Pjesma je izazvala veliki interes javnosti i medija, ne samo u Hrvatskoj nego i šire, pa je velika premijera zakazana u isto vrijeme u svim zemljama regije, u petak, 12. travnja nakon 12 sati.

Premijeru pjesme možete poslušati na valovima regionalnih radija:

  • Hrvatska: Narodni radio, HR Split, HR Rijeka, HR Osijek, HR Pula, Radio Ritam i Radio Istra
  • Bosna i Hercegovina: RSG
  • Crna Gora: Radio Skala
  • Makedonija: Radio Bubamara
  • Srbija: Naxi radio, Radio Novosti, RTV MAG, RTV YU Eco
  • Slovenija: Radio Aktual

Arsen Dedić: 'Mišo je bio vrlo omiljen, a imao je i enormne tiraže u bivšim republikama, kao uostalom i danas. Prema tome, njega se može osporavati, a ujedno je i neosporiv. Mogu reći samo još jednu stvar. Moja pokojna majka Veronika rekla je meni jednom - a čuj meni je draže kako piva Mišo nego ti. Mišo je moj Šibenčanin različitog žanra, ali sličnost je neupitna, mada je on akademski kovač, a ja sam akademski muzičar. Ali smo i susjedi i ja uvažavam to što on radi, a ne mrzi ni on to što ja radim.'

Mišo Kovač: 'Ja sam rekorder diskografije, ne Hrvatske, Hrvatska je za mene mala, ne Jugoslavije, nego na cijelom Balkanu sam ja najprodavaniji pjevač, a ne mislim više snimati ploče. Arsen Dedić je čovjek koji je već godinama trebao biti u Akademiji znanosti i umjetnosti, jer Arsen Dedić zna napraviti najbolji tekst.'   

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00