Molimo, pričekajte
VIJESTI
15.04.2013.
SUTRA REGIONALNA PREMIJERA NOVOG SINGLA PARNOG VALJKA "SAMO DA ZNAŠ"

Parni valjak, bend koji svojim hitovima i albumima staje uz bok velikanima europske i svjetske scene, nakon dvogodišnje diskografske stanke, objavljuje novi singl "Samo da znaš" kojim najavljuje i skorašnji novi album.


"Samo da znaš", hit za koji glazbu i tekst potpisuje Husein Hasanefendić Hus, poharat će hrvatski, ali i regionalni radio eter.

Pjesma će sutra (16.4.) biti premijerno puštena na pet radio postaja diljem regije od 10 do 10:30 sati. Riječ je o ovim radio stanicama:

  • NARODNI RADIO (RH)
  • DRUGAČIJA RADIO STANICA (CG)
  • NAXI RADIO (SRB)
  • RADIO STARI GRAD (BIH)
  • RADIO CENTER (SLO)

Spot za pjesmu potpisuje Žare Batinović koji je savršeno dočarao atmosferu pjesme. Premijera istoga održat će se sutra (utorak, 16.4.) u Vijestima CMC televizije u 19 sati.

Dobitnici 15 Porina koji iza sebe imaju više od 20 studijskih i live albuma s novim albumom vratit će se u sam vrh hrvatske glazbene scene, a uskoro očekujte i nove datume jednog od koncertno najaktivnijih bendova. Nedavnim koncertom u zagrebačkoj Maloj dvorani Doma sportova dokazali su da je vrijeme na njihovoj strani, te da je Valjak danas bolji i žešći nego ikad.

  

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00