Molimo, pričekajte
VIJESTI
24.04.2013.
ILEGALA NA CMC FESTIVALU

Ivan Zak nastupit će na CMC festivalu 15. lipnja u Vodicama s pjesmom "Ilegala". Nakon koncerta u prepunom Domu sportova, Ivan Zak se počeo pripremati za ljeto, pa tako i za CMC festival, na kojem debitira. Album "Bolja od najbolje" premašio je sva očekivanja, pa je tako Zak prepoznat kao glazbeno ime o kojem će se još mnogo pisati i slušati.


"Ja sam autor teksta i glazbe, a pjesma se nalazi na CD-u "Bolja od najbolje" koji je izašao prije nekoliko mjeseci", rekao je Ivan Zak te dodao kako se i njegov album trebao zvati "Ilegala", ali se u dogovoru s diskografskom kućom odlučio drugačije.

Ivan Zak kaže kako mu CMC kao revijalan festival odgovara i kako natjecanju u umjetnosti nema mjesta. Evo što Ivan Zak kaže o CMC festivalu: http://www.youtube.com/watch?v=yhG2VE46R60

Ivan Zak je već snimio spot za pjesmu koji premijerno možete pogledati danas u emisiji "Ususret CMC festivalu" u 19:15 na CMC televiziji, a pjesmu premijerno možete ćuti večeras u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

Pjesmu nakon premijere preuzmite na radio.crorec.hr pod nazivom: CMC FESTIVAL 2013 - IVAN ZAK - ILEGALA

Posjetite stranicu festivala: http://www.cmcfestival.com.hr i poslušajte sve pjesme s ovogodišnjeg CMC festivala.

Facebook stranica CMC festivala: http://www.facebook.com/CMCmusicfestival

Youtube kanal: http://www.youtube.com/cmcfestival

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00