Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.05.2013.
DUET IZ SNOVA OLIVER DRAGOJEVIĆ & TOMISLAV BRALIĆ "ŠKRINJA LJUBAVI"

TV PREMIJERA: petak, 17.05.2013. na CMC-u, 19:00h


Duet iz snova čine Oliver Dragojević i Tomislav Bralić, a svoje anđeoske glasove udružili su u predivnoj pjesmi ''Škrinja ljubavi''. Njihova suradnja traje već od 2002., a od 2006. godine zajedno nastupaju na tradicionalnim koncertima Tomislava Bralića i klape Intrade koji se održavaju svakog prosinca u Zagrebu. ''Škrinja jubavi“  koja je objavljena na novom albumu „Sritan čovik“, već je postala veliki hit na brojnim radio postajama i nezaobilazna je pjesma u njihovom repertoaru.

Na hrvatskoj glazbenoj sceni u samom su vrhu i naš 'stari glazbeni vuk' neponovljivi Oliver Dragojević i popularni bariton Tomislav Bralić. Napravili su duet pun najdubljih ljudskih emocija, iskrenu baladu neuzvraćene ljubavi, pjesmu o slomljenom životu čovjeka zbog nesretne ljubavi za koju utjehu mogu naći jedino u moru. To je tema mnogih pjesama, ali da ne bi zvučale površno i bljutavo, moraju se pogoditi vrhunski lirski trubaduri zabavne i klapske glazbe kao što su to Oliver i Bralić. Ova će prekrasna ljubavna pjesma taknuti mnoga srca ljubitelja dalmatinske pisme kojoj šarm ne mogu zanijekati ni najžešći kritičari. Poslušajte, pogledajte i uvjerite se.

Spot je sniman na plažama Podstrane (kod Splita). Prava atrakcija na snimanju bio je otvoreni crveni oldtimer Fiat iz 1967. god. U spotu se osim Tomislava  i Olivera pojavljuje i Monika Horvat, model iz Crikvenice.

Redatelj spota je Željko Petreš, a kamerman Tino Bilandžić. Šminkerica Maja Banić.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00