Molimo, pričekajte
VIJESTI
03.06.2013.
UĐITE U MAGIČNI SVIJET LANE JURČEVIĆ I POSTANITE DIO LA LA LAND FANTAZIJE

Novi uradak iz kreativne glazbene radionice pjevačice Lane Jurčević pomaknuo je granice njenih vlastitih maštarija i uvodi nas u neki sasvim novi svijet dostupan samo odabranima. Ovoga puta „odabrani“ su bili najvjerniji fanovi koji su dobili priliku zaviriti i biti dijelom tog fantastično zabavnog „La La Landa“ u kojem se jako dobro provela i hrvatska Nicki Minaj.


Rasplesana Lana koja je za ovu priliku totalno promijenila izgled, poziva vas da probudite svoju maštu ulaskom u njen šareni svijet:http://youtu.be/CLn29AKGDMk

„La La Land“ pjesma je s Laninog najnovijeg, autorskog albuma „Pobjede i porazi“.Glazbu i tekst za pjesmu napisala je sama Lana čiji je maštoviti svijet u scenarij pretvorio režiser Dario Radusin. Za aranžman video spota pobrinuo se finski producent Daniel Hirvikoski, a produkciju potpisuje La Lux studio.Kako bi Lanin magični svijet dosegnuo i svoj vizualni cilj, modni dvojac Vintage Faith i šminkerica Žana Kožul pobrinuli su se za styling i make-up, dok se specijalistkinja za make-up transformaciju, Marina Mamić, samo za potrebe snimanja „La la landa“ spretno transformirala u Nicki Minaj.

A kako sama Lana opisuje pjesmu u koju je unijela dašak svoje fantazije? '“La La Land“ je sinonim za nekoga tko je u svom svijetu. Pjesma je vedra i, po meni, idealna za vrijeme u kojem živimo, u kojem je svaka stvar koja nas može oraspoložiti i zabaviti dobrodošla. Ja je nekako doživljavam na način da je OK biti drugačiji i imati svoje snove i "filmove", makar bili nekome potpuno nerazumljivi'.Da ne duljimo previše…..zavirite u La La Land…'

S novom pjesmom „La la land“ Lana Jurčević nastupa i na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se održati 14.-15.6. u Vodicama. Ovo će biti prvi Lanin nastup na CMC festivalu i ne sumnjamo da će upravo ova pjesma svojim ritmom i Laninom maštom probuditi ono pravo ljeto! 

Presjek cijelog albuma možete preslušati na youtube linku:http://www.youtube.com/watch?v=elrU-OpbUIc&feature=youtu.be

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00