Molimo, pričekajte
VIJESTI
04.06.2013.
HR TOP 40 - ZA PARNI VALJAK NEMA PREDAJE

I ovaj tjedan, čak šesti put po redu, na tron službene nacionalne liste aktualnih radijskih singlova, za koji sustav PlayKontrol prati emitiranje na 80 radijskih postaja, zasjeo je Parni valjak s pjesmom Samo da znaš.


Razloga za zadovoljstvo zasigurno imaju, a evo i što nam je o uspjehu ove pjesme rekao Husein Hasanefendić Hus, koji potpisuje tekst i glazbu: „Sretni smo jer smo vjerovali da podilaženje nekom masovnom ukusu nije jedini put. Ova pjesma to dokazuje. Zahvaljujemo svima koji su je prepoznali.“

Odmah iza njih, na 2. mjestu najpopularniji su bili dečki iz Hladnog piva sa svojim najnovijim singlom Na ovim prostorima koji je nedavno dobio i svoju zanimljivu video priču. Ovaj put 3. mjesto rezervirano je za damu i to Natali Dizdar s pjesmom Grijeh. U tjednu od 27. svibnja do 02. lipnja u prvih deset HR TOP 40 svoje mjesto su pronašli i: Vatra - Bilo je dobro dok je trajalo, Boris Novković feat Sara Grimaldi - Hitna ljubav, Nina Badrić - Čežnja, Luka Nižetić - Vječno, Tony Cetinski – Jednom u životu, Klapa Rišpet – Projdi mojon kalon i Davorin i Bogovići - Nizbrdo od ljubavi.

Na 25. mjestu debitirala je pjesma Obriši suze Tamburaškog sastava Begini u kojoj se kao gost pojavljuje Ivan Zak. Nekoliko mjesta ispod, točnije na 31. mjestu Detour nam predstavlja svoj novi singl Srce veliko, a na 35. mjestu se našao još jedan novi singl, riječ je o novoj pjesmi mlade dubrovačke grupe Silente, Još jednom.

Potpunu listu HR TOP za 22. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte na http://www.ihg.hr/hrtop40

Potpunu listu HR TOP za 22. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite na linku http://www.ihg.hr/files/File/hrtop40/HR_TOP_40_Tjedan_22_2013.pdf

Institut hrvatske glazbe

Brozova 8a, Zagreb

tel. 01 3668 027

ihg@ihg.hr

www.ihg.hr

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00