Molimo, pričekajte
VIJESTI
06.06.2013.
DRAŽEN ZEČIĆ NAJAVLJUJE NOVI ALBUM "TVOJ ĆU OSTATI"

Dražen Zečić, jedan od najznačajnijih kantautora zabavne glazbe te jedan od najtiražnijih hrvatskih izvođača, snimio je novi album "Tvoj ću ostati".


Album na tržištu očekujemo već sljedeći tjedan, a promocija će se održati 15. lipnja na CMC festivalu u Vodicama gdje će se Dražen Zečić predstaviti pjesmom "Sve me više pjesme diraju".

Na prošlogodišnjem CMC festivalu Dražen je predstavio prvu pjesmu s novog albuma, hit singl "Prošlo podne", dok je krajem prošle godine obljavljena pjesma "Ljubio sam nevjernicu". Iako je i ovog puta ostao vjeran svom glazbenom izričaju, novi album ima i nekoliko iznenađenja."Tvoj ću ostati" četrnaesti je album Dražena Zečića, a njegov prethodnik "Crni kralj i bijela dama", objavljen 2011. godine, jedan je od najuspješnijih albuma u posljednjih nekoliko godina, nagrađen i priznanjem Hrvatske diskografske udruge za zlatnu nakladu.

"Sve me više pjesme diraju" preuzmite na: radio.crorec.hr ili poslušajte na Youtube kanalu CMC festivala: http://www.youtube.com/watch?v=53v250P1Wfs

Informacije za kontakt:

Croatia Records

E-mail: info@crorec.hr

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00