Molimo, pričekajte
VIJESTI
11.06.2013.
NOVI ZVUK IVANA ZAKA U PJESMI "JEDNU NOĆ"

Zasigurno jedan od naših najpopularnijih i koncertno najaktivnijih domaćih izvođača zabavne glazbe, Ivan Zak predstavlja novu pjesmu "Jedna noć" s kojom nastupa na ovogodišnjem, 53. Festivalu zabavne glazbe u Splitu.


S novom pjesmom Ivan Zak ujedno najavljuje i novi zvuk koji će obilježiti njegov sljedeći studijski album, a kakav to točno zvuk nam Ivan donosi u novoj pjesmi poslušajte na sljedećem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=Ubt9-MGG1GI&

Nakon uspješnog nastupa na Kutjevačkom 'Festivalu graševine i pjesme' gdje je predstavio svoj prvi duet s tamburaškim sastavom Begini naziva „Obriši suze“, Ivan Zak se, osim splitskog festivala priprema za još jedno zanimljivo festivalsko gostovanje.Tako će ovaj vikend, po prvi puta nastupiti na ovogodišnjem, četvrtom izdanju CMC festivala s pjesmom „Ilegala“ koja se nalazi na njegovom posljednjem studijskom albumu „Bolja od najbolje“.

"Veselim se svom drugom nastupu na Prokurativama jer riječ je o festivalu duge tradicije na kojem su nastupala i karijeru izgradila najveća imena hrvatske zabavne glazbe. Ponosan sam i na svoju prošlogodišnju nagradu za najboljeg debitanta Splitskog festivala 2012. Uvijek mi je užitak nastupati u Splitu koji ima prekrasnu publiku, a pjevati na pozornici Splitskog festivala poseban je doživljaj." – poručuje Ivan ususret svom 2. nastupu na splitskom Festivalu zabavne glazbe.

Veoma uspješan aktualni album Ivana Zaka, „Bolja od najbolje“ donio je velike hitove među kojima se nalaze „Tko mi te krade“, „Zbogom pameti“, „Bolja od najbolje“, „Naučila si me“ i „Ilegala“, a koje su osvojile mnogobrojne obožavatelje diljem države i izvan nje što dokazuju i velike brojke pogleda na Youtube kanalima.

Koje nam sve nove glazbene priče priprema talentirani Ivan Zak, pratite na njegovoj službenoj https://www.facebook.com/Ivan.Volaric.Zak?fref=ts stranici.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00