Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.06.2013.
NOVI ALBUM DRAŽENA ZEČIĆA "TVOJ ĆU OSTATI" OD DANAS U PRODAJI

Dražen Zečić, jedan od naših najpopularnijih kantautora zabavne glazbe i jedan od najtiražnijih hrvatskih izvođača predstavio je svoj novi album "Tvoj ću ostati".


Ovo je njegov 14. studijski album koji već gotovo tradicionalno izlazi na tržište u vrijeme CMC festivala, a službeno predstavljanje održano je na bazenima hotela Olympia. Album "Tvoj ću ostati" sadrži deset pjesama među kojima su neke koje je Dražen već predstavio svojoj publici, "Prošlo podne" s prošlogodišnjeg CMC festivala, "Ljubio sam nevjernicu" te aktualni singl "Sve me više pjesme diraju" s ovogodišnjeg CMC festivala.

Okupivši svoje dugogodišnje suradnike Željka Šparmajera, Vinka Didovića i Edu Botrića, Dražen Zečić je polako stvarao svoje nove pjesme imajući u vidu da je njegov prethodni album "Crni kralj i bijela dama", objavljen 2011. g. jedan od najuspješnijih albuma u posljednjih nekoliko godina nagrađen i priznanjem Hrvatske diskografske udruge za zlatnu nakladu. Sudeći po prvim reakcijama na nove singlove, album "Tvoj ću ostati" dostojan je nasljednik Draženovih uspješnih albuma koji su nerijetko dostizali zlatne, platinaste pa čak i dijamante naklade i to ne samo na području Hrvatske već i susjednih regija. Upravo dijamantu nakladu dostigao je njegov album "Nitko nema dva života" objavljen prvi put 1998. godine i reizdan 2008. godine u digipak formatu.

Dražen Zečić je poznat po tome da se voli držati svojih životnih načela i tradicije, a dio te njegove tradicije leži i u činjenici da njegove promocije ne mogu proći bez domaće spize i kapljice pa je tako sve okupljenje novinare i suradnike počastio svojim pršutom i crnim vinom za koje je dobio same pohvale.

Nakon nastupa na CMC festivalu Dražen Zečić će početkom srpnja nastupiti i na Splitskom festivalu s pjesmom "Na pučini života" u kojoj mu gostuju Vinko Coce i klapa Pasika nakon čega slijede već ugovoreni nastupi vezani uz promociju novog albuma.Dražen Zečić jedan je od naših najplodonosnijih autora koji je svoju karijeru započeo kao tekstopisac i autor brojnih hitova Zlatka Pejakovića, Miše Kovača, Mate Bulića i drugih. Iako je vrlo brzo i sam stao pred mikrofon i danas zna napisati pjesme za svoje kolege pa je jedna od novijih suradnji ona s Ivanom Kovač, koja čvrsto gradi karijeru solo pjevačice.

Album "Tvoj ću ostati" kupite u prodavaonicama Croatia Recordsa te na shop.crorec.hr i iTunesu.

Informacije za kontakt:

Croatia Records

E-mail: info@crorec.hr

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00