Molimo, pričekajte
VIJESTI
24.09.2013.
Vanna, Oliver i Massimo vladaju nacionalnom top listom

I prošlog je tjedna, od 16. do 22. rujna pjesma Suze nam stale na put koju je napisao Predrag Martinjak P’Eggy, ujedno i autor velikog hita „Iz jednog pogleda“ ponovno naišla na izuzetan odjek kod publike i radijskih urednika i  četrnaesti tjedan zaredom zauzelo prvo mjesto HR TOP 40.


Massimo nije krio oduševljenje i evo što nam je rekao o postignutom uspjehu  pjesme: „Ja sam u pozitivnom šoku. Upravo na televiziji gledam koncert Petera Gabriela koji  se nažalost neće dogoditi u Zagrebu i istodobno dobivam vijest da sam 14. tjedan prvi. I kako te sve to neće inspirirati da radiš dobro i da na valu dobre glazbe dođeš do što većeg broja ljudi.“

Vanna i 1000 milja ponovno su na istoj poziciji  kao i prošli put, točnije na drugom mjestu, a nikakvih promjena nije bilo ni na trećem mjestu na kojemu se nalazi Oliver s pjesmom U mom zagrljaju.

Na ostalim pozicijama u prvih deset s nama su još: Crvena jabuka - Imam neke fore, Klapa Cambi (K.Kambelovac) – Oprosti mi jube, Massimo – Vrijeme, Baruni –Dobrodošla mi u sjećanje, Jasmin Stavros – Ljubomorni ljudi, Natali Dizdar – Grijeh i Parni valjak - Samo da znaš.

Sustav Playkontrol, koji za Institut hrvatske glazbe prati emitiranje čak 80 radijskih postaja, evidentirao je da je u tjednu od 16. do 22. rujna  na listu ušlo čak 7 noviteta. Pjesma Ljubav spojila je Quasarr i Josipu Lisac, tko je tankih živaca saznat ćemo u najnovijem singlu Parnog valjka, a Miroslav Škoro na 24. mjesto stigao je s novom pjesmom Kad se laste kući vrate. Na 29. mjestu o Čoviku s dušom maestrala pjeva nam Đani Stipaničev, a dečki iz tamburaškog sastava Begini otkrivaju nam kako Dolazi trideseta. Novitetima tu nije kraj jer su dečki iz Parnog valjka zabilježili novi ulaz i s pjesmom 700 milja od kuće (live), a i Igor Delač  koji pjeva Godina još sto.

Potpunu listu HR TOP 40 za 38. tjedan 2013. pogledajte i poslušajte na http://www.ihg.hr/hrtop40

Potpunu listu HR TOP 40 za 38. tjedan 2013. u PDF formatu preuzmite na linku http://www.ihg.hr/files/File/hrtop40/HR_TOP_40_Tjedan_38_2013.pdf

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00