Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.10.2013.
Tomislav Bralić & klapa Intrade KONCERTNA TURNEJA "AUSTRALIJA 2013."

Tomislav Bralić i klapa Intrade spremaju se na veliku turneju po Australiji gdje će održati pet koncerata:

  • 8. studenoga u Melbourneu,
  • 9. studenoga u Sydneyu,
  • 10. studenoga u Canberri,
  • 16. studenog u Adelaideu,
  • 17. studenoga u Perthu.

Dolazak naše proslavljene klape izazvao je veliki interes u Australiji, tako da je dogovoren još jedan koncert  - 16.11.13., Adelaide.

Tomislav Bralić i klapa Intrade, već su odavno svojim uspješnicama pokorili sve respektabilne dvorane u Hrvatskoj, Sloveniji, cijeloj Europi i Americi, a sad se spremaju napraviti to i u Australiji. Nakon odlične  turneje u travnju u USA, kreću u osvajanje još jednog kontinenta - AUSTRALIJE.

U okviru turneje koja je dobila naziv "CROATIO, IZ DUŠE TE LJUBIM'', po pjesmi koja ih je proslavila, klapa će nastupiti u brojnim velikim dvoranama.Kao što smo dobro predviđali izvrstan prijem naših klapaša u SAD-u, tako smo i sada uvjereni da će nekoliko generacija naših iseljenika, ali i velik broj Australaca doći čuti čarobne melodije naših slavuja.

Godinama nas zovu iz Australije, a mi im obećavamo doći. Napokon smo uspjeli organizirati sve pojedinosti oko turneje i krećemo za mjesec dana, ističe voditelj Intrade Davor Petrović.Dok ovdje naša publika više voli šansone, glazbenu poruku ljubavnog tipa, u unutrašnjosti zemlje posebno vezanu za more, za zemlju, u dijaspori se najviše traže domoljubne pjesme. Rekao bih da su ovdje rodoljubi, a u dijaspori domoljubi, zaključuje kroz smijeh Petrović.

Nevjerovatan je niz velikih uspjeha Tomislava Bralića i klape Intrade koje ostvaruju posljednih godina i sada su postali potpuno zasluženo prava institucija. Nitko nije mogao predvidjeti da će klapa puniti  sa lakoćom sportske dvorane, Arene, trgove , nogometne stadione, raditi koncerte po najvećim europskim gradovima, odlaziti na turneje u USA, Kanadu i sada u Australiju, snimiti cijeli niz sjajnih pjesama koje će obilježiti ovo vrijeme.

Velike turneje  u inozemstvu su izuzetno važne da nastave  niz velikih koncertnih spektakala naših najboljih izvođača  i na drugim kontinetima. Još je važnije da  klape u USA i Australiji odigraju istu važnu ulogu kao u Hrvatskoj i da otkriju klapsku pjesmu novim mladim generacijama koje nisu imali priliku slušati u živo naše klape. Branko Paić, direktor Scardone

Klapi će se na koncertima u Sydneyu, Melbourneu i Canberri pridružiti i klapa „Pasika“.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00