Molimo, pričekajte
VIJESTI
07.05.2014.
Prljavo kazalište i koncertna turneja u Kanadi

Nakon nedavnih odličnih koncerata u Makedoniji i Bosni i Hercegovini, legendarni dečki iz Dubrave ne posustaju i punim jedrima plove u nove uspjehe!


Prljavo kazalište naime sredinom svibnja očekuje odlazak preko 'velike bare' i koncertna turneja u Kanadi.  Prljavci su u Kanadi uvijek odlično primljeni a za nastupe se tražila ulaznica više. Ne sumnjamo kako će identično biti i ovoga puta.

Prvi nastup, na rasporedu je 16. svibnja 2014., u kanadskom Ontariu, odnosno gradu  Mississauga. Mjesto radnje je 'ST. John´s Lithuanian Hall'.

Dan kasnije 17. svibnja, Jasenko Houra i društvo sele u Oakvile, gdje će nastupiti u 'O. E. Banquet Hall & Conference centre'!

16.05.2014. koncert - Ontario, Mississauga, 'ST. John´s Lithuanian Hall'

17.05.2014. koncert - Ontario, Oakvile, 'O. E. Banquet Hall & Conference centre'

A dok se pripremaju za koncerte u Kanadi, 'kazalište' ne miruje ni na domaćem planu.

Tako aktualni singl Prljavog kazališta 'Tamni slapovi' http://youtu.be/fAxVGgfTMp0, prema izboru radijskih urednika i dalje zauzima odlično 2. mjesto službene nacionalne top liste radijskih singlova Instituta hrvatske glazbe, HR TOP 40.

Sve novosti vezane za Prljavo kazalište ali i ostale aktivnosti Hit Recordsa, pratite na našem Facebook profilu i Youtube kanalu…

https://www.facebook.com/pages/Hit-Records-Official/132253593492549?ref=ts&fref=ts

http://goo.gl/JvmGbr

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00