Molimo, pričekajte
VIJESTI
13.02.2015.
TONČI & MADRE BADESSA NOVI SINGL "NISAM PAPAK"

Novim singlom "Nisam papak" Tonči Huljić najavljuje svoj treći studijski album na kojem će nastaviti uspješnu priču započetu na prethodnim albumima "Ka hashish" i "Panika".


Nizu odličnih spotova pridružio se tako i spot "Nisam papak" u režiji odličnog Marija Grabovca, a prati priču čovjeka koji živi sam i neuspješno se udavara djevojci koja mu se sviđa.

Osim novog singla i albuma, Tonči sa svojim bendom Madre Badessa priprema koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i to u utorak, 24. ožujka na kojem će mu gosti biti Maksim Mrvica i Petar Grašo. Radi se o koncertno-scenskom spektaklu na kojem će biti dočaran ambijent malog dalmatinskog mjesta, a Tonči će predstaviti pjesme sa svoja prva dva studijska albuma. Osim njih bit će zanimljivo čuti i hitove koje je Tonči u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge poznate domaće pjevače. Upravo te pjesme zaživjet će u potpuno novim aranžmanima, a bit će ih zanimljivo čuti uz pratnju etno instrumenata Madre Badessa banda. Koncert u Lisinskom bit će prvi u nizu koncerta kojim Tonči & Madre Badessa započinju regionalnu turneju.

Pjesmu "Nisam papak" autora Tončija i Vjekoslave Huljić, te aranžera Dušana Vasića, potražite na singlovi.crorec.hr, a spot pogledajte na http://youtu.be/WkztjYoQ1Y0.

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00