Molimo, pričekajte
VIJESTI
09.01.2009.
NEMA VIŠE KARATA ZA PRLJAVO KAZALIŠTE

Nema više karata za koncertni spektakl Prljavog kazališta u zagrebačkoj Areni, 17. siječnja.


Sve zainteresirane obavještavamo da se u prodavaonici Croatia Records u Bogovićevoj 5 više neće moći nabaviti ulaznice, a veliki interes građana za ovaj koncert kojim će se Arena Zagreb i službeno otvoriti,  rezultirao je time da je Arena limitirala kapacitet  na 20.000 ljudi.

Upravo zbog ovakvog velikog interesa za koncert Prljavog kazališta, koji obilježava 30 godina svog postojanja  pokušava se pronaći mogućnost (obzirom na kratak rok do odigravanja prve utakmice svjetskog prvenstva u rukometu)  održavanja dodatnog koncerta o čemu ćemo  vas pravovremeno obavijestiti.

Koncert Prljavog kazališta, 17. siječnja bit će ujedno i završetak njihove promotivne turneje koja je započela 5. prosinca u Splitu i na kojoj su obišli sve veće gradove u Hrvatskoj te nekoliko gradova u susjednoj BIH. Hitove s njihovih prethodnih albuma , ali i nove pjesme posljednjeg albuma Tajno ime, Prljavci će odsvirati na impozantnoj pozornici visokoj 15 i širokoj 24 metara te s jezikom koji je dug 16 metara koja  izgleda kao omot njihovog prvog albuma,  djelo dizajnera Mirka Ilića. Pozornica je rađena u Londonu , a radila ju je tvrtka koja radi pozornice Stonesima, AC/DC-u , Eltonu Johnu i drugim svjetskim zvijezdama. 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00