Molimo, pričekajte
VIJESTI
28.01.2009.
MAJKE: NOVI SINGL 'IZ SVE SNAGE' / MAJKE U 'METASTAZAMA'

MAJKE - treći singl 'Iz sve snage'

MAJKE kao glazbena kulisa nadolazećeg filma - 'Metastaze'


Nakon objavljenog akustičnog albuma 'Unplugged', uslijedio je istoimeni DVD koji fanovima daje širi uvid u jedinstveni koncert održan u travnju 2008. u Tvornici, -intervju s grupom, video spotove na jednoj hrpi i bogatu foto galeriju – Majke ponovno napadaju. Ovaj put novim, trećim singlom; neponovljivom 'Iz sve snage'. 

 Osim što na najbolji mogući način opisuje žilavost grupe Majke, 'Iz sve snage' pjesma je koja zatvara novi film Branka Schmidta - 'Metastaze', koji će se uskoro pojaviti u hrvatskim kinima.

'Metastaze' u kojem glavne uloge tumače jedni od najtalentiranijih glumaca tzv. mlađe generacije – Rakan Rushaidat, Jadranka Đokić, Franjo Dijak i Rene Bitorajac – rađen je po istoimenom hit romanu Ive Balenovića i govori o neizbježnom i ubrzanom metastaziranju najrazličitijih zala u društvu na zagrebačkim ulicama nedugo nakon Domovinskog rata.

Osim singla i špice 'Iz sve snage' glazbenu kulisu filma 'Metastaze' izabrano je još nekoliko stvari Majki i pjesme grupa Goribor, Boa i Kawasaki 3P te Saše Markovskog i Andreja Jakuša.

 

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00