Molimo, pričekajte
VIJESTI
17.03.2009.
HLADNO PIVO - PROMOTIVNA PRODAJA DVD-a "KNJIGA POSTANKA"

Povodom izlaska DVD-a “Knjiga postanka” na kojem Hladno pivo predano radi posljednjih nekoliko mjeseci, točno u ponoć s 20. na 21. ožujka bit će upriličena promotivna prodaja u zagrebačkom Profil Megastoreu. Time će najvjernijim i najnestrpljivijim fanovima pružena prilika da već u prvim minutama izlaska DVD-a nabave svoj primjerak po povlaštenoj cijeni, podruže se sa članovima benda te prikupe autograme.


“Knjiga postanka” bit će objavljena u limitiranoj i regularnoj verziji, s time da se limitirano izdanje DVD-a nakon prodane prvotne naklade neće ponovo tiskati a radi se tvrdo ukoričenoj knjizi od 350 stranica koja sadrži privatne i oficijelne fotke, zapise iz bilježnica, satelitske snimke, pregršt ostalih sitnica i notica, i mnogo toga do sada neotkrivenoga. Dizajn je osmislila ekipa iz priznatog i nagrađivanog studija Bruketa & Žinić. Na DVD-u se, osim live materijala, nalazi dokumentarac “Peti dokument” kojeg potpisuje Slaven Jekauc s kojim su, uz Andreja Korovljeva, surađivali na spotu “Biološki sat”. Svi spotovi sa Knjige žalbe uvršteni su na ovaj bogato opremljeni DVD na kojem se našlo maksimalno i vrhunske kvalitete najoptimalnije iskorištenih tri i pol sata materijala.

DVD “Knjigu postanka” promovira radio singl i TV spot “Planeta” kojeg je od live snimaka iz Doma Sportova 2007. i XXLive s Jaruna 2009. monitrao i režirao Igor Vignjević.

Video spot premijerno možete vidjeti i downloadirati 17. ožujka, ekskluzivno na portalu Jutarnji.hr, dok će se na HTV- u emitirati 18. ožujka u emisiji "Dan za danom". 

Nakon Zagreba, promocija DVD-a se nastavlja u Splitu i Rijeci.

SPLIT - 25. OŽUJKA - u 19 sati, Profil Superstore, MALA PAPALIĆEVA PALAČA U ŠUBIĆEVOJ 7    RIJEKA - 28. OŽUJKA - u 19 sati, Profil Superstore, Tower Centar, 4. kat 

 

« povratak


TOP 40
CMC: Ponedjeljak / Utorak
18:00